Presse

Her finner du våre siste pressemeldinger.
 • FNI-indeksen for norsk økonomi i oktober: Konjunkturoppgangen fortsetter

  FNI viser fremdeles over gjennomsnittlig vekst. Vi er inne i en konjunkturoppgang, med svakt tiltagende vekst. FNI-indeksen ble sist oppdatert 31. oktober i år.

  Les mer
 • FNI-indeksen for norsk økonomi i september: Veksten tiltar i 3. kvartal

  FNI-indeksen viser at veksten i 3. kvartal er på et jevnt høyere nivå enn det vi så i 2. kvartal, dog noe avtagende gjennom kvartalet. FNI-indeksen ble sist oppdatert 30. september i år.

  Les mer
 • FNI indeksen for norsk økonomi i august: Oppgangen tiltar ytterligere i 3. kvartal

  FNI indeksen ble sist oppdatert 31. august i år. Så langt viser indeksen at veksten i 3. kvartal ligger an til å bli enda litt høyere enn det vi så i 2. kvartal.

  Les mer
 • FNI indeksen for norsk økonomi i juli: Høyeste vekst siden 2012

  FNI indeksen ble sist oppdatert 31. juli i år. Indeksen viser at oppgangen i konjunkturene vi så i 2. kvartal tiltar inn i 3. kvartal, men usikkerheten er fortsatt stor

  Les mer
 • FNI indeksen for norsk økonomi: Fortsatt vekst over snitt i juni

  FNI indeksen ble sist oppdatert 19. juni i år. Indeksen viser at norsk økonomi er på god vei oppover igjen etter oljenedturen, med en vekst over snittet i juni.

  Les mer
 • Opp eller ned i norsk økonomi? Ny indeks gir tidlig bilde av utviklingen.

  – Nå kan beslutningstagere og andre få mye tidligere informasjon om konjunkturutviklingen i norsk økonomi, sier professor Hilde C. Bjørnland ved Handelshøyskolen BI. Retriever og Centre for Applied Macro and Petroleum economics (CAMP) ved BI inngår samarbeid om å lage en ny indikator for norsk økonomi.

  Les mer
 • Retriever satser i Finland

  Retriever kompletterer sin nordiske tilstedeværelse ved å gå inn i det finske markedet. Med en sterk posisjon i de skandinaviske landene, tar de med seg nærmere tjue års erfaring inn i det finske markedet med det nye selskapet Retriever Suomi Oy. Det nye selskapet er et fellesforetak sammen med det nasjonale, finske nyhetsbyrået STT.

  Les mer
 • Retriever først i Skandinavia med å tilby Financial Times-overskrifter til alle kunder

  Retriever har innledet et nytt samarbeid med Financial Times. Alle Retrievers kunder har nå mulighet til å søke etter relevante overskrifter og ingresser i Financial Times (FT) sitt innhold.

  Les mer
 • Offisiell samarbeidspartner til Social Media Days 2016!

  2. og 3. februar samles landets SoMe-hoder i Oslo Kongressenter for to dager inspirasjon, faglige diskusjoner og nettverksbygging.

  Les mer
 • Retriever får tilgang til Facebooks Topic Data via partnerskap med DataSift

  Retriever vil nå kunne tilby kunder i hele Skandinavia tilgang til Topic Data, selve kilden til informasjon om opinionen.

  Les mer