587 millioner

Så mange innlegg finner du i vårt helt nye arkiv for sosiale medier – og for hvert sekund som går kommer det inn tusenvis av nye.

Ved hjelp av Retriever Pulse-verktøyet overvåker du antakelig allerede diskusjoner og omtaler av merkevarer, viktige tema og kampanjer i sosiale medier. Fra og med i dag gir vi deg muligheten til å gå tilbake i tid og foreta historiske søk i store mengder innlegg.

I et unikt og omfattende arkiv har vi samlet inn millioner på millioner av innlegg fra Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo, Disqus, Flickr, Google+, blogger og forum.

Slik fungerer det

Du vil få tilgang til samtlige innlegg som er samlet inn i forbindelse med den totale overvåkningen vår av sosiale medier. Det betyr at vi har tilgang til alle relevante data og innlegg som vi selv har samlet inn over tid. Vi har samlet alle søkeresultatene fra plattformer som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vimeo og Disqus siden april 2017.

Dette er antallet innlegg fra de ulike plattformene, i millioner:

 

Dette finner du i arkivet

Alle innlegg og data fra søkene våre i sosiale medier er inkludert. Mengden historiske data gir deg dermed en enestående mulighet til å raskt undersøke effekten av ulike tema eller diskusjoner i sosiale medier – på de fleste viktige plattformene. Resultatene vises i oversiktlige tabeller og diagrammer, i tillegg til at du også kan velge å se hvert enkelt innlegg for seg.

Selv om arkivet har et imponerende omfang på 587 millioner innlegg – som inneholder en rekke bransjer, firma og organisasjoner, i tillegg til merkevarer, produkter, tema, politiske instanser og emneknagger – har det likevel noen begrensninger. Det finnes for eksempel ingen måte å inkludere alt fra Facebook eller YouTube, og vi kan bare inkludere det som er relevant for våre søk – ikke alt innhold fra Facebook.

Retriever er glade for å kunne tilby deg det beste historiske overblikket du kan få innenfor overvåking av sosiale medier – takket være vårt brede utvalg av søk og samling av historiske data samlet over tid.

Hva sitter du igjen med?

  • Muligheten til å foreta raske undersøkelser og å skaffe deg oversikt over ulike tema og diskusjoner i sosiale medier
  • Resultatene dine vises i oversiktlige tabeller og diagrammer du kan arbeide ut ifra
  • I tillegg kan du velge å se hvert enkelt innlegg for seg

Vil du vite mer om sosiale medier arkiv? Legg inn kontaktinformasjonen din her så hører du fra oss.